Не предлагаме алтерантива на ГЕРБ, а на системата, която ни убива,

...
Не предлагаме алтерантива на ГЕРБ, а на системата, която ни убива,
Коментари Харесай

Визията на БСП: Безплатни детски градини, по-нисък ДДС за храни и лекарства

Не предлагаме алтерантива на ГЕРБ, а на системата, която ни убива, както споделят майките на деца с увреждания.
 Българска социалистическа партия показва Визия за България, с която ще избавя страната  Нинова в Перник: Каним всеки самоуверен българин във
Днес не се обръщаме към политическите си съперници. Днес ние се обръщаме към народа си. Можем ли да събудим и обединим националната си сила, да сложим завършек на прехода и да очертаем небосвод, различен път за развитие на България. Имаме ли сили да се освободим от разделянето от предишното - българи против българи, и да се обединим българи за бъдещето.

Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в НДК, където партията показва своята " Визия за България ".

„ Днес се обръщаме към всеки наш съотечественик. Чуйте концепциите ни. Ако имате предпочитание, по Иван-Вазовски, който с каквито сили и пълномощия разполага, да се включи в този развой. Някои от концепциите ни ще бъдат оспорвани и дано да бъде по този начин. Някои ще ядосат избрани кръгове и ползи. Ще има опозиция ", изясни водачът на Българска социалистическа партия. 

Здравеопазване: Във всеки район лечебните заведения да се обединят в холдингова конструкция и да се гарантира достъп до 30 минути в границите на по този начин наречения златен час и разстояние от 50 км. Данък добавена стойност за медикаментите да бъде понижен. БСП предлага нова държавна политика в опазването на здравето, с която държавните и общински болници да не са търговски сдружения. 

Образование: Не на джендър идеологията в българските учебни заведения – дано развиваме обичайно и електронно образование, прикани Нинова.

" Семейните полезности са ни по-скъпи от третия пол. България и българското общество не приема тази идеология. Не я вкарвайте в учебните заведения. Губим децата си. Промиват им главичките с псевдоценности. Трябва да дадем отпор на това с същинските ни полезности “, разяснява Нинова.

Българска социалистическа партия предлага още безвъзмездни детски градини, един учебник за един клас в цялата страна. 

Нинова се разгласи и за понижаване на Данък добавена стойност върху храните. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР